Lite bakgrund om mig Camilla som har startar Black Gaias.
Jag är uppvuxen med hund och har genom åren haft en del olika hundar.
Mina föräldrars första hund Zenta var en gudomligt snäll labrador som bet i sönder bollar och gillade skor. Hon blev 16 år. Min första egna hund blev Buster en blandras hane dalmatiner/schäfer/labrador.
Tyvärr blev han inte så gammal pga aggressivitet. 1984 flyttade en liten svart labradorblandning in och förändrade tillvaron. Han var mycket påhittig! Han älskade att plantera om blommor, hoppa i soffan och läsa böcker på sitt vis - till mattes förtvivlan. Det blev bättring när jag började gå på olika kurser. Det var en lättlärd hund som tränades i spår och lydnad till tjänstehund. Tanken på att utbilda mig till instruktör inom bruksarbete blev möjlig och hösten 1986 påbörjade jag min utbildning på Hässleholms Brukshundklubb. Hösten 1987 flyttade Waterfly´s Rosa Pantern (Knalle) en liten svart labrador hem till mig. Knalle tränades också till tjänstehund men blev även framgångsrik på utställningar. 1998 flyttade en liten gul labrador hem till mig och det var Yxnaholma´s Alexander (Muffe) Muffe var en stor, glad och snäll hund som tog många rosetter på utställningar. 2007 flyttade en liten blandras kille in. Han var blandning mellan Border Collie och Jack Russel. En liten ettrig men fantastisk lättlärd hund. Han charmade alla med sitt speciella sätt. 2007 flyttade även en ettrig omplacerings tax in och det var något att bita i! Louie som han hette var fin att titta på men envis som taxar är. 
2017 fick jag äran att köpa min första tik en Belgisk vallhund Groenendael. En hund som är helt fantastisk och har visat sig vara bra både mentalt och rastypisk. 


Målet med min uppfödning är att föda upp mentalt, trygga och stabila hundar som kan användas i olika bruksgrenar, utställning och vad man vill träna sin hund i. Chaos tävlar i agility och tränas i lydnad, spår, sök, uppletande och utställning.